Bajke, dvorci, priče koje imaju sretan završetak, glazba ..., mi ih volimo, a vi? Pozivamo vas da provedete prvi vikend u listopadu u bajkovitom okruženju dubovačke gradine u Karlovcu uz druženje, kreativne i plesne radionice, pričaonice i nastupe.

Vikend na Dubovcu, od 5. do 7. listopad na Starom gradu Dubovcu

Maštovit sadržaj trodnevnog događanja osmišljen je ponajviše za djecu, no naći će se tu i zanimacija i za one veće. Posjetitelje očekuje dnevni i večernji glazbeni program, čitanje priča, performanse, malo kino, natjecanja, te brojne radionice iznenađenja.

Vikend na Dubovcu1

Program Vikenda na Dubovcu počinje kino projekcijom filma "Djeca - vukovi" u petak 5. listopada na platou kod gradine Dubovac, a za vikend 6. i 7.10. program je cjelodnevni i počinje u subotu u 10 sati i traje do 18 sati, a isto radno vrijeme čeka vas i u nedjelju. Tijekom cijelog dana u ponudi su različite vrste animacijskih kreativnih radionica za klince koje su potpuno besplatne, a ljubitelji delicija mogu pratiti natjecanje učenika Trgovačko ugostiteljske škole u pripremanju fiša. Za one koji žele bolje upoznati Dubovac, organiziran je turistički obilazak uz turističkog vodiča. 

U blizini Starog grada Dubovca nalazi se Nacionalno svetište sv. Josipa i crkva BDM Snježne koji za vrijeme trajanja manifestacije otvaraju svoja vrata posjetiteljima. Okrepu potražite u bistrou Kastel koji se nalazi u atriju Starog grada.

Vikend na Dubovcu

PROGRAM:

Telefon: 
00385(0)47/615-115
Web: