Besplatni filmovi pod vedrim nebom i zvijezdama. Projekcije filmova odvijaju se na Foginovom kupalištu uz rijeku Koranu petkom i subotom. Želite li pogledati film iz "luftić rakursa" onda je ovo pravi izbor za vas!

Riječno kino - 14. srpnja do 13. kolovoza 2018.  


Malo koja manifestacija tako je brzo oduševila i osvojila Karlovčane, ali i brojne goste iz drugih gradova kao Riječno ljetno kino!
Karlovačko riječno kino u organizaciji poduzeća Turbing d.o.o. i Kinokluba Karlovac održano je prvi put krajem srpnja 2011. godine na Foginovom kupalištu. Projekt je zapravo bio diplomski rad Marije Ratković Vidaković na odsjeku za produkciju Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu i u sebi je sublimirao dvije situacije: činjenicu da Karlovac tada već četiri godine nije imao kino, s jedne strane i potrebu za oživljavanjem nekoć legendarnog Foginovog kupališta, s druge strane, koje je godinu dana ranije registrirano kao prvo riječno kupalište u Hrvatskoj. 

Besplatni filmovi pod vedrim nebom i zvijezdama, uz lagani šum rijeke i u romantičnoj atmosferi, privlače na obalu Korane tisuće posjetitelja. Projekcije filmova odvijaju se na Foginovom kupalištu uz rijeku Koranu subotom i nedjeljom. Želite li pogledati film iz "luftić rakursa" onda je ovo pravi izbor za vas!


 

Raspored projekcija - Riječno kino 2018

14.7.   Obdukcija Jane Doe, Karlovac, Foginovo kupalište
15.7.   Comic Sans, Karlovac, Foginovo kupalište

21.7.   Scream for Me Sarajevo, Karlovac, Foginovo kupalište
22.7.   Leptiri, Karlovac, Foginovo kupalište

28.7.  Voleći Pabla, Karlovac, Foginovo kupalište
29.7.  Ant-Man i Wasp, Karlovac, Foginovo kupalište
30.7.  Hotel Transilvanija, Karlovac, Drveni most na Korani / kupalište "kod jablanova"
 

Mobitel: 
00385(0)992030503
Kontakt-osoba: 
Ksenija Sanković