RENT-A-BIKE

1. Nextbike - sustav javnih bicikala u gradu Karlovcu!
nextbike je automatizirani sustav javnih bicikala. Svaki dan 30 minuta besplatne vožnje. Također je moguće iznajmiti veći broj bicikala za skupinu. 
Način rada
http://www.nextbike.hr/hr/karlovac/nacinrada/

Registracija je besplatna. Prije prvog najma potrebno je aktivirati svoj nextbike račun čime se aktivira i standard paket. Za aktivaciju korisničkog računa potrebno je jednokratno uplatiti 40 kn. To je nextbike kredit i može se u potpunosti potrošiti na vožnje biciklom. Traje 3 mjeseca.

Kako se registrirati?
Putem obrasca na www.nextbike.hr ili mobilnom aplikacijom ili direktno na terminalu na stanici s biciklima. Vlasnici Vip ili Tomato broja mobitela mogu se registrirati i u Vip centru Zagreb, Gajeva 2b.

Kako aktivirati nextbike račun?
Za aktivaciju nextbike računa potrebna je važeća kreditna ili debitna kartica na kojoj se nalazi minimalni iznos za aktivaciju naveden u cjeniku. Aktivirati svoj nextbike račun možeš slanjem SMS sadržaja 40 na broj 707070. Za SMS uplate obavezno nam na sms(at)nextbike.hr pošalji fotografiju ili sken vaše osobne iskaznice.

Može li se bicikl unajmiti bez kreditne kartice?
Naravno, svoj račun možete nadoplaćivati po potrebi SMS-om na broj 707070. Usluga je dostupna Vip, Tomato, Hrvatski Telekom, Simpa, bonbon, MultiPlus mobile, 24mobi korisnicima. Ukoliko nemate nijednu od navedenih mogućnosti, zamolite prijatelje da Vam aktiviraju račun putem svoje kreditne kartice.

Koje kreditne kartice se mogu koristiti?
Važeće kreditne kartice: Mastercard, VISA, Diners i American Express. Od debitnih kartica VISA Electron.

Web stranica: http://www.nextbike.hr/hr/karlovac/

2. Hotel Korana Srakovčić, Karlovac
Perivoj J. Vrbanića 8, 047/609090
Hotel ima na raspolaganju za najam od 5 do 10 bicikala (ovisno o terminu).
Cijene:
- do 3 sata = 50,00 kn
- cjelodnevni najam = 100,00 kn