Međunarodni festival folklora u srpnju u Karlovcu ugošćuje folklorne grupe iz cijelog svijeta! Ne propustite nikako ovaj događaj u kojem već dva desetljeća uživaju svi ljubitelji svjetske folklorne baštine 1. do 7. srpnja 2018. godine.

Međunarodni festival folklora, 1.7.-7.7.2018.


Međunarodni festival folklora

Uvijek zanimljiv, živ, egzotičan i uzbudljiv, ovaj festival je jedno od centralnih događanja u gradu Karlovcu. Atraktivni gosti raspjevat će i rasplesati karlovačke ulice od 1. do 7. srpnja ove godine. Svi posjetitelji moći će uživati u ritmovima, plesovima i pjesmama grupa iz cijeloga svijeta.

Među najposjećenijim nastupima su početak i kraj festivala kada se u karlovačkom Šancu održavaju cjelovečernji nastupi. Osim toga u svih tjedan dana festivala svi posjetitelji imat će prilike vidjeti folkloraše na gradskim trgovima, u Glazbenom paviljonu i brojnim drugim gradskim lokacijama. Ove godine, 5. srpnja posebna poslastica je i događanje Okusi svijeta koje je jedinstven spoj folklorne tradicije i gastronomije! Pripremite svoja nepca jer očekuju vas specijaliteti kakve još niste imali prilike kušati.

Ove godine na festivalu gostuju folklorne grupe iz Kenije, Perua, Indije, Finske, Filipina! 

Svečano zatvaranje festivala je u subotu, 7. srpnja u 18.00 sati, a nakon zatvaranja folkloraši pozivaju na zajedničko gledanje nogometne utakmice Hrvatska - Rusija u šancu!

Vrijeme održavanja:
1.7.-7.7.2018.

Više informacija o festivalu potražite na FB stranici - Međunarodni festival folklora Karlovac
 

 MFF Peru

 Festival možete pratiti i na Instagramu - MFF KARLOVAC