"Ljubav ide kroz želudac" - da je stvarno tako uvjerite se proslavom Valentinova u jednom od karlovačkih restorana.

       Valentinovo, odnosno 14. veljače datum je svima poznat po jednoj veoma bitnoj stvari - ljubavi! Iako svi znamo da postoje razne vrste ljubavi i načini iskazivanja iste, poznata je i onda dobra stara izreka da "Ljubav ide kroz želudac". Da tome stvarno bude tako, potrudili su se neki od naših karlovačkih restorana. Restorani "Zrinski", "Kvaka","Kalvarija", "Lovački rog" ,"Kristal", bistro Kastel te Hotel Korana Srakovčić pripremaju uživanje povodom Valentinova u raznim segmentima - druženju, glazbi i raznin poslastivama za vaše nepce.

       Što su Vam sve pripremili pogledajte u nastavku!


               "Plesna večer uoči Valentinova u restoranu Zrinski"

          U subotu, 10. veljače 2018. godine dođite na plesnu večer u restoran "Zrinski". Za dobre glazbene ritmove pobrinuti će se "Dinamyc band", a za uživanje u bogatom meniu - paniranoj pilećoj roladi, punjenoj pljeskavici, ražnjićima s povrćem, pohanom siru, pekarskom krumpiru i aromatiziranom povrću, vrsni kuhari restorana. 

           Za rezervacije i sve doodatne informacije možete se javiti na brojeve 047 416 098, 099 338 6366, 099 338 6410 ili na e-mail: mprugovecki@pleter-usluge.hr.

                                              


             "Valentinovo u Kvaki"

       Restoran "Kvaka" već je odavno poznat po vrlo romantičnoj atmosferi koja će dodatno doći do izražaja u srijedu 14. veljače 2018. godine. Ugodan ambijent te još bolje poslastice kao primjerice predjela kao što su Salata od lignji, Bruscette s bifftekom, pršut, pašteta od pršita i tost, te glavna jela - File od orade u umaku od šafrana uz palentu, Lungić medaljoni u umaku od gljiva uz njoke sa začinskim biljem ili Flambirani bifftek medaljoni u umaku od zelenog papra uz crni pire krumpir zasigurno su pravi odabir za provođenje vremena sa voljenom osobom, a ako još dodamo i desert pod nazivom "Vatreno srce", restoran "Kvaka" postaje top destinacija,.

      Svoje mjesto možete rezervirati na broj telefona  047 416 616, e-mail:restorankvaka@gmail.com ili u inbox Facebook stranice https://www.facebook.com/Restoran-Kvaka-554225411354388/ .

                             


              "Valentinovo u restoranu Kalvarija"

      Provedite Dan zaljubljenih - Valentinovo, 14. veljače 2018. godine u posebnom i vrlo ugodnom restoranu Kavlarija. Uz odličan ambijent očekuje Vas i vrhunska hrana - hladni tanjurić (Domaća kobasa i budžola, pršut punjen paštetom od gusje jetre i sir Džingas ili Tatarski bifftek na tostu od maslaca), topli tanjurić (Pohani Camamber sa umakom od brusnice ili Rižoto od vrganja), glavno jelo (Pureći odrezak punjen restanim gljivama, gratinirano povrće i krema od čičoke ili Confit od telećih mišića, palenta zapečena sa gorgonzolom i aromatiziranim maslacom) te desert (Cheescake sa kremom od prženih lješnjaka ili Čokoladna pjena sa likerom od naranče).

          Svoje mjesto možete rezervirati na brojeve telefona 098 699 001 ili 098 247 455.

               

              


         "Valentinovo u Kastelu"

   Od kada je otvorio svoja vrata, bistro Kastel sasvim je jedna drugačija priča od ostalih karlovačkih gurmanskih središta. U bistrou je tako drugačija i proslava Valentinova 14. veljače. Naime, Kastel organizira proslavu dana zaljubljnih u dva termina - od 17,00 - 20,00 sati i od 20,00 do 24,00 sata, a za sve zaljubljene goste priprema i dva "srcedrapajuća" menia. Birati možete između Rižota od azijski marinirane piletine, šumskih gljiva, kockica cikle i chipsa od sira, Sous vide lungić na pireu od cikle, domaći kroketi, demiglace umak, Germ knedle sa umakom od vanilije, Culis od malina ili Tagliatele u umaku od kozica, tikvica i sušenih rajčica , Kremaste crne palente sa sipom, file lososa, pesto od rikule, Germ knedle sa umakom od vanilje i Culis od malina.

      I jedna zanimljivost - ako svoje mjesto rezervirate u prvom terminu, od 17,00 do 20,00 sati, dobivate 10 % popusta na odabrani meni.

            


                         "Valentinovo u Lovačkom Rogu"

         Predjelo - Domaći crni rezanci sa šalšom od kozica + glavno jelo -  Teleća prsa ispod peke sa krumpirom ispod peke, Teleći biftek u umaku od šumskih plodova uz krokete ili Punjene lignje sa rižotom od krakova i krumpir na dalmaatinski, uz nezaobilazan desert - "Slatki poljubac" te glazbu benda "Luda noć" - Gdje? Tako nešto može ponuditi jedan od najpoznatijih restorana u gradu Karlovcu - restoran "Lovački Rog", 14. veljače 2018. godine od 19,30 sati. 

          Za dodatne informacije i reezervacije nazovite broj 047 637 675.

                              


              "Valentinovo u restoranu Kristal"

       Za sve one koji nisu u mogućnosti proslaviti Valentinovo 14. veljače, pobrinuo se restoran Kristal. Kristal proslavu Valentinova organizira u subotu 17. veljače 2018. godine od 19,00 sati. Za zabavu će se pobrinuti "Žigolo Band" a što vas još sve očekuje te kako rezervirati svoje mjesto saznajte putem telefona 047 645 456, 047 645 888 ili e-maila: info@restoran-kristal.com.

                         


           "Veljača u Hotelu Korana Srakovčić"

       Hotel Korana Srakovčić je po mnogočemu poseben. Ugodno druženje te uživanje u raznim delicijama kao što su Ravioli, Mesni cuver, Juneći carpaccio, salsa od bosiljka i kapara s dresingom od balsamica, Juha od vrganja, Svinjski file u brusnicama na podlozi od princess krumpira, Pileći file u sezamu, Patka s domaćim mlincima u umaku od naranče, Biftek na Kraljevski, Slatka simfonija i Snježna kraljica očekuje vas u dva termina, 14. i 17. veljače.

             Rezervacije možete izvršiti na broj telefona 047 609 090.