Radionica pletenja u sklopu ciklusa "Radionica za odrasle koji još (uvijek) nisu odrasli :)" se nastavlja, u terminima 06., 13., 20., i 27. veljače 2018. godine s početkom u 18,00 sati u Knjižnici za mlade.

                                  Ciklus "Radionica za odrasle koji još (uvijek) nisu odrasli :) " se nastavlja. 

     "Kažu da je veljača mjesec zaljubljenih. Valjda onda jest! Ali sigurno jest najprevrtljiviji mjesec (po vremenskim prognozama). S obzirom da ažu da će biti snijega onda bi bilo dobro imati još jedan rezervni šal ili kapu. Zato ponavljamo radionicu pletenja za odrasle kreativce ."

          "Radionica pletenja namijenjena je onima koji nikada nisu držali pleteće igle u rukama. U četiri susreta plan nam je naučiti ossnovu štrikanja i koristeći samo jedan osnovni bod saštrikati šal."

   Radionice će se održavati četiri utorka (06.,13., 20., i 27. veljače) u Knjižnici za mlade s početkom u 18,00 sati. Predbilježbe su obavezne, a možete ih izvršiti na jednu od e-mail adresa - larka166@yahoo.com ili gabivine.73@gmail.com. Još jedan od uvjeta koji osim predbilježbe morate ispuniti je da na radionicu sa sobom ponesete debelu vunu i pleteće igle debljine 8, 10 ili 12!