Predavanje "Kako postati i ostati pčelar" gospodina Lovre Krnića u četvrtak 15. veljače 2018. godine u Ilirskoj dvorani Gradske knjižnice "Ivan Goran Kovačić".

          Gradska knjižnica "Ivan Goran Kovačić" vas poziva na predavanje "Kako postati i ostati pčelar" koje će se održati u okviru ciklusa predavanja "Pričamo zeleno" - Projekt "Zelena knjižnica" u Ilirskoj dvorani u četvrtak 15. veljače 2018. godine s početkom u 18;00 sati.


      Stručno predavanje održati će Lovro Krnić, vlasnik Ekološkog OPG-a Krnić koji se bavi pčelarstvom, a predavanje je namijenjeno pčelarima koji se žele baviti ekološkim pčelarstvom, studentima, učenicima poljoprivrednih i prirodoslovnih škola i svima koji se žele okušati u pčelarstvu. Naime, Lovro Krnić 1940. godine u Babinoj Gredi, a od 1957. živi u Karlovcu. Pčelarstvom se počeo baviti 1995. godine, a 2002. godine je registrirao Ekološko obiteljsko poljoprivreno gospodarstvo koje je ujedno bilo i jedno od prvih takvih gospodarstava u Republici Hrvatskoj. 2005. godine završio je i pčelarsku školu te dobio zvanje pčelarr. Osim navedenoga napisao je i knjigu "Ekološko pčelarstvo" koja je tiskana u 2 izdanja - 2007. i 2011. godine. 

       Svojim bogatim znanjem, stručnim savjetima i odgovvorima na pitanja iz vlastitog iskustva nakon predavanja, gospodin Krnić će sudjelovati u raspravi sa sudionicma.