"House Bogović" smješajni je objekt koji nudi poseban komfor, blizinu raznih sadržaja te maksimalno moguće uživanje u boravku u gradu Karlovcu.

   Objekt "House Bogović" nalazi se u Karlovcu, a sastoji se od nekoliko smještajnih kapaciteta - dvokrevetne sobe s bračnim krevetom namijenjene za 2 osobe, apartmana sa jednim krevetom za jednu osobu te velikim bračnim krevetom i kaučem na rasklapanje u dnevnom boravku (kapacitet za 4 osobe), studio apartmana sa velikim bračnim krevetom namijenjenog za 2 osobe te studio apartmana sa jednim krevetom za jednu osobu te jedim bračnim krevetom, ukupnog kapaciteta za 3 osobe. Smještajne jedinice sadrže TV ravnog ekrana, vlastitu kupaonicu sa kadom ili tušem te posteljinu. Određene smještajne jedinice imaju kuhinju s hladnjakom i plločom za kuhanje te prostorom za sjedenje, i/ili terasu. Osim naveedenoga u sklopu objekta nalazi se terasa koja je dostpna na korištenje gostima, parkiralište te bsesplatan WiFi.

   U blizini objekta nalaze se razni sadržaji kao što su kafići, supermarketi, restorani i tržnica. Osim toga, rijeka Korana je na udaljenosti od samo 0,1 km. Također, objekt se nalazi na udaljenosti od 37 km od Topuskog, 48 km od Čateških toplica, 39 km od Slunja, te 51 km od Zagreb, odnosno Zračne luke Franjo Tuđman.

Sobe: 
Dvokrevetna soba s bračnim krevetom, apartman za 4 osobe sa krevetom za jednu osobu, bračnim krevetom i kaučom na rasklapanje, studio apartman sa bračnim krevetom, studio apartman sa krevetom za jednu osobu i bačnim krevetom
Adresa: 
Ul. Turanjski Poloj 12
Mobitel: 
+ 385 (098 871 152
Kontakt-osoba: 
Mira Bogovć