"2. RuralKa"

"2. RuralKA" - Sajam ruralnih područja Karlovačke županije i Sajam lova i ribolova 09. i 10. rujna 2017. godine.

"Kreativna makrofotografija" - izložba fotografija!

"Kreativna makrofotografija" je izložba umjetnika Petra Sabola koju možete posjetiti od 15. rujna 2017. do 15. lipnja 2018. godine u Aquatici.

2. Štrudla Fest

Priča o Guinnessovoj štrudli nastavlja se već drugu godinu za redom na "2. Štrudla Festu" u Jaškovu kraj Ozlja.

24. Festival orgulje "Heferer"

24. festival orgulje "Heferer" 17. rujna u župnoj crkvi Blažene Djevice Marije Snježne na Dubovcu.

32. Gljivarski tjedan

32. Gljivarski tjedan od 01.do 08. listopada.

4 Rivers Winner - 2 x CACIB Karlovac 2017.

4 Rivers Winner - 2 x CACIB Karlovac 2017. održat će se 9. i 10. rujna na ŠRC Korana (Ulica Branka Čavlovića Čavleka 1/A).

7. SPELEOFILM FESTIVAL

7. SpeleoFilm Festival 23. rujna u Aquatici!

9. Sajam vjenčanja Karlovačke županije

9. Sajam vjenčanja Karlovačke županije 21. i 22. listopada 2017. godine u Domu oružanih snaga RH Zrinski.

Besplatne plovidbe i radionice na žitnoj lađi "Zora".

Društvo za promicanje kulture življenja Zvono uz Kupu sa partnerima provodi projekt pod nazivom "Kupa Natura II - očuvanje prirodnog bogatstva rijeke Kupe od izvora do ušća" u sklopu kojega se provode i besplatne plovidbe i radionice na žitnoj lađi "Zora".

Edukacija - "Otvaranje malih kampova u domaćinstvu"

U utorak 16. rujna Turistička zajednica zajedno sa Kamping udruženjem Hrvatske organizira radionicu na temu "Mogućnosti otvaranja i razvoja malih kampova u kontinentalnom dijelu Republike Hrvatske".

Europski tjedan mobilnosti od 16. do 22. rujna!

Europski tjedan mobilnosti (European Mobility Week) manifestacija je u organizaciji Europske unije s ciljem poticanja javne svijesti i aktivnosti građana protiv zagađenja okoliša.

Foto dani mladih

Ne propustite Foto dane mladih, festival koji okuplja mlade umjetnike iz zemalja regije već sedmu godinu te im pruža jedinstveni doživljaj fotografije. Od 10. do 15. kolovoza 2017. u Karlovcu.

Izložba "Tihi svjedoci vjere, baštine i raskoši"

"Tihi svjedoci vjere, baštine i raskoši" izložba je Konzervatorsko - restauratskih radova na Crkvi sv. Nikole u Žumberku.

Kockice u Karlovcu

Dođite na uzbudljivu izložbu "Kockice u Karlovcu" i uživajte u slaganju 30.000 lego kockica u društvu kostimiranih likova i zaigrajte nagradnu igru!

Novi filmski hitovi ponovno u Karlovcu

Novi filmski hitovi 22. i 23. rujna u Domu OS RH Zrinski.

Obrtnički sajam 2017 godine!

Za sve ljubitelje dobrih događanja u centru karlovačke Zvijezde - 14. Obrtnički sajam i 4. sajam ekoloških proizvoda održava se od 19. do 22. rujna na Trgu bana Jelačića u Karlovcu. U sklopu obrtničkog sajma održati će se i 1. Sajam kontinentalnog turizma te 1. Smotra Vivodinskih vinara.

Predavanje "Bioarheologija - život i smrt starih Žumberčana"

"Bioarheologija - život i smrt starih Žumberčana, predavanje 13. rujna u 18:00 sati.

Utrka "Run of Heart"

Utrka "Run of Heart" inkluzivni je međunarodni sportski događaj koji će se održati 02. rujna s početkom u 9:00 sati u sklopu "Jaško Festa".

Vikend na Dubovcu

Bajke, hrabri vitezovi, dvorci, priče koje imaju sretan završetak, glazba ..., mi ih volimo, a vi? Kao i prošle tako i ove godine pozivamo Vas da provedete vikend 09. i 10. rujna u bajkovitom okruženju dubovačke gradine u Karlovcu uz druženje, kreativne i plesne radionice, pričaonice i nastupe, te nezaobilaznu štrudlu prijatelja iz Jaškova. Osim toga, čeka vas još puno zanimljivih događanja. Dođite i uvjerite se!

Proljetne promenade

Pogledati predstavu, poslušati dobar koncert ili jednostavno uživati uz jutarnju kavu u sjeni stoljetnih stabala na jednoj od terasa obližnjih kafića - izbor je na vama! Subotama od 29. travnja do 20. svibnja u karlovačkoj Promenadi.

Karlovac Dance Festival 007 / KDF 007

"KARLOVAC DANCE FESTIVAL 007 / KDF 007", sedma po redu ljetna edicija posvećena međunarodnoj suradni, edukaciji i produkciji.

Sajam vlastelinstva Dubovac

Želite li osjetiti dašak prošlosti ne propustite ovo događanje 27. svibnja na Starom gradu Dubovcu!

Etno jazz festival

Ukoliko ste samo ljubitelj dobrih nota, ili se pak želite i sami baviti glazbom, ovaj karlovački festival prava je prigoda za kreativan spoj radosti užitka i spoznaje. Ovogodišje 11. izdanje održava se od 14. do 16. srpnja u atriju karlovačkog Veleučilišta.

Riječno kino

Besplatni filmovi pod vedrim nebom i zvijezdama. Projekcije filmova odvijaju se na Foginovom kupalištu uz rijeku Koranu petkom i subotom. Želite li pogledati film iz "luftić rakursa" onda je ovo pravi izbor za vas! Od 14. srpnja do 6. kolovoza.

Rođendanski bal

Rijetki su gradovi koji znaju točan datum svog postanka. Karlovac je jedan od tih gradova. „Rođen“ je 13. srpnja 1579. godine. Planski je tada počela gradnja karlovačke Zvijezde, stare gradske jezgre.

Dani piva Karlovac

Dani piva traju deset ljetnih dana, od 25. kolovoza do 3. rujna, na desnoj obali rijeke Korane. Volite li pivo ne propustite 31. po redu karlovački festival piva, festival s najdužom tradicijom u regiji.

CACIB Karlovac

Izložba pasa CACIB Karlovac održava se 9. i 10. rujna 2017. i prilika je za istinsko uživanje u druženju sa najboljim čovjekovim prijateljima.