Dani Radićeve počinju u petak 31. kolovoza u 19 sati “Povorkom (s)kul(p)tura” u organizaciji Platforme F12. Posjetitelje očekuju i brojni koncerti, kazališne predstave, plesni performansi, filmske projekcije, foto i likovne izložbe, ulična umjetnost i još mnogo zanimljivosti. Posjet svim događanjima je besplatan.

DANI RADIĆEVE - 31. kolovoza do 9. rujna 2018.

Prvi dan Dana Radićeve u petak 31.8. u 19 sati - otvaranje uz "Povorku skulptura" (izložbu malih skulptura i drugih umjetničkih djela diljem Radićeve),
Kod “Putnika” u 19 sati kreće i kulturni program u kojem će plesni performans izvesti Vera Mitrović-Vrbanac iz Plesnog centra Studio 23, a glazbeni program izvest će mladi nadareni saksofonist Darren Pavletić.
Najmlađi će, pak, moći sudjelovati u zanimljivoj radionici “Ribičija” koju priređuje Slatkovodni akvarij Aquatika.

IZLOŽBE:
Paviljon Katzler "Jer osamdesete su bile godine",
ZILIK "Industrijska baština"

dani radićeve

Glavni koncerti počinju u 21 sat kod Bukse po rasporedu:

31.8.  Ljetno kino,
1.9.    Koala Voice,
2.9.   Nukleus,
3.9.   Goc & Zoc,
4.9.  Country Smile,
5.9.   Nos Tress,
6.9.  Sfumato,
7.9.   Carlstadt Acoustic Trio,
8.9.   Paul the Walrus,
9.9.   The Gigsons

Svaku večer na Danima Radićeve na istoj lokaciji slikar ili slikarica nastupaju s malom izložbom i stvaranjem novog djela tijekom večeri.

“Dani Radićeve” ponudit će posjetiteljima koncerte, kazališne predstave, plesne performanse, filmske projekcije, foto i likovne izložbe, uličnu umjetnost i još mnogo zanimljivosti, a posjet svim događanjima je besplatan. Ove godine će se osim na dvije već poznate lokacije dio programa održavati i na trećoj lokaciji – kod “Amadeusa” u Banjavčićevoj ulici.

Adresa: 
Radićeva ulica
Kontakt-osoba: 
Darko Lisac