Dani piva traju deset ljetnih dana, od 31. kolovoza do 9. rujna, na desnoj obali rijeke Korane. Volite li pivo ne propustite 32. po redu karlovački festival piva, festival s najdužom tradicijom u regiji.

Dani piva Karlovac 2018.


Prave pivoljupce ne treba pitati gdje će biti od 31. kolovoza do 9. rujna - na 31. Danima piva u Karlovcu! Karlovcem, gradom na četiri rijeke, će tih dana poteći peta rijeka, rijeka piva!
Ljubiteljima piva će na raspolaganju biti brojna domaća i strana piva, bogata ugostiteljska ponuda i nezaobilazni zabavno-glazbeni program, koji će ove godine zadovoljiti zaista sve ukuse. Pivo je tih dana u Karlovcu u prvom planu, ali glazbeni program vrlo često se iščekuje s barem jednako toliko nestrpljenja i mnogi upravo po njemu biraju kada će posjetiti šatorski grad na desnoj obali rijeke Korane, tek nekoliko desetaka metara od najljepše karlovačke rijeke, koja je u to doba godine još uvijek odlična za kupanje!

Na glavnoj pozornici nastupit će brojna poznata imena hrvatske glazbene scene uz atraktivne goste iz regije, i to svih stilova i žanrova, pa će na svoje doći i ljubitelji lakih nota i oni skloni tradicijskoj glazbi i oni koji vole rock i modernu glazbu.

U pivskom gradu na desnoj obali Korane tih dana očekuje vas i bogata ugostiteljska ponuda, te veliki lunapark. Ulaz na prostor 32. Dana piva, kao i na sve koncerte je besplatan pa volite li pivo, nema niti jednog opravdanja da ne svratite do grada na četiri...odnosno pet rijeka!


Na Danima piva Karlovac 2018 nastupaju:

31.08.  Maja Šuput
01.09.  Mladen Grdović
02.09.  Jelena Rozga
03.09.  Opća opasnost
04.09.  Miroslav Škoro
05.09.  Petar Grašo
06.09.  Željko Bebek
07.09.  Jole
08.09.  Mate Bulić
09.09. Grupa Vigor